En resa tog slut – eller har den börjat….?

På lördag kväll var det fest hemma hos oss. Med skumvin och rosor av gubben. Orsaken var att mathantverksutbildningen som jag deltagit i under 1,5 år nu tog slut. Det kändes skönt…. Och otroligt ledsamt.

Under den här tiden har jag lärt mig enormt mycket. Och fram för allt har jag lärt känna många underbara nya människor. Jag har fått höra många personers berättelser och idéer. Och en helt ny värld har öppnat sig för mig.

Jag inser att min resa bara har börjat! Många av mina kurskamrater är långt i sina visioner och planer. Nya fantastiska mathantverksprodukter ser dagens ljus i Finland efter den här utbildningen. Och inte är Rosendalen och Rosendalen produkterna heller något att skämmas för. Jag är stolt över mitt lilla företag, logon och etiketten som min vän Pia formgett. Och jag tror starkt på den lingonsylt med morot som jag kokar. Den har en framtid, såsom allt genuint mathantverk! Men jag vill mer! Det finns så många läckra smaker och näringsrika växter att ta vara på i vår natur.

Det viktiga för mig är nu ändå att njuta av stunden. Så nu pustar jag lite ut, låter insikterna sjunka in. Och kanske tar nystart i nässelsnåren om en månad. Få se vad jag hittar där!

Annons